Mammatrend
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Trening etter fødsel

11.04.2019

Trening etter fødsel

Trening etter fødsel er noe mange lurer på. Vi i Mammatrend vil gjerne dele noen gode tips og råd om våre egne erfaringer. (ja, vi har også vært mødre) I artikkelen tar vi opp når man kan begynne med trening etter fødsel, noen praktiske hjemmeøvelser og om løping, knipeøvelser og magetrening etter et svangerskap.

Når kan man begynne å trene etter fødsel?

Det er mange helsegevinster ved å være aktiv. Trener man regelmessig før og under et svangerskap vil dette garantert merkes etter fødselen også. I tillegg er det lettere å finne tilbake formen. Ved en normal fødsel bør du vente 4-6 uker med treningen. Ved keisersnitt 12 uker, eller mer. Men trilleturer og bekkenøvelser, kan du starte med fra dag to eller tre, hvis formen din er grei. Du behøver ikke å presse deg hardt, for å oppnå en positiv effekt i starten. Koselige trilleturer med en caffe latte i hånden, er helt topp de første 4-6 ukene. Andre hverdagslige gjøremål som gåing i trapper, husarbeid og lek med barn er også fine øvelser.

Trening hjemme.

Har du motivasjonen og kunnskapen nok til å trene hjemme, så er dette helt genialt! Du sparer både tid og penger.

 • Prøv å trene 3-4 ganger i uken.
 • 30-45 minutter hver gang.
 • Allsidig trening er det beste. Varier mellom styrke 2-3 ganger i uken og kondisjon 1-2 ganger.

NB! Alle mine trenings tips og andre råd forutsetter at du er frisk og rask. Og det er ingen fasit, vi er alle ULIKE og UNIKE ☺

Her er noen sports amme bh'er som passer til trening:

Bravado Grey
GOTS Sort
Cerise striper

Noen fine øvelser du kan gjøre hjemme og i nabolaget.

Uke 1 til 4.

Start rolig den første uken, gjør hverdagslige ting som å gå i trapper, trilleturer med vogn og lek med barn. I uke 2 kan du sette litt opp tempo på koseturene. Det er lov å kjenne at pulsen stiger. I tillegg kan det være lurt å starte med knipeøvelser av bekkenet så fort som mulig. Sterke bekkenmuskler er med på å forhindre urinlekkasje, og smerter i ettertid. Jeg kommer nærmere inn på knipeøvelser litt lenger ned. Selv om du ikke har smerter eller ubehag, så ta det helt med ro i disse ukene. Bruk trilleturene som kondisjonstrening i motbakker, og etter hvert på joggeturer. Jogging bør en vente med til ca. uke 4.

Uke 4 til 8.

Dersom du kjenner deg i god form, kan du nå i tillegg fylle dagene med styrke av korsrygg og mage.
Trilleturene dine har også fått en høyere intensitet, og motbakkene er i bruk.
Selv om du synes dette er kjedelig, og du bare higer etter å komme «ordentlig» i gang, så vær litt tålmodig. Det vil gi deg et godt grunnlag for videre trening, av mer belastende øvelser.

Uke 8 til 12.

Har du vært flink å trene kjernemuskulatur frem til nå, kan du fint starte med andre øvelser og aktiviteter. Som styrkeløft, jogging, svømming, sykling etc. Bare ta det litt gradvis. Selv om du kanskje har vært sterk og i kjempe god form, så har kroppen din vært igjennom store endringer og tunge påkjenninger.

Gå til:  Mammaklær  Ammeinnlegg

Øvelser etter fødsel.

Knipeøvelser, løping og magetrening er populære øvelser, en stund etter fødselen. Men det er viktig å være tålmodig og ikke gjøre det for tidlig.

Knipeøvelser.

Bekkenbunnen består av muskler, som støtter opp organene i underlivet. Når vi er tissetrengt, eller kontrollerer luft fra endetarmen, er det disse musklene som blir aktivert. Dersom du ikke klarer å stanse dryppingen på slutten av en vannlating, kan dette indikere at du har slapp bekkenmuskulatur. Dette kan trenes opp ved noen enkle knipeøvelser rett etter fødsel:

 1. Stå med bena fra hverandre. Hold hendene på setemusklene og kjenn at de er helt avslappet.
 2. Trekk sammen muskulaturen, akkurat som om du må holde deg fordi du må tisse.
 3. Da skal du kjenne en liten bevegelse med hånden som et lite løft av underlivet.
 • Øvelsen gjøres 2-3 ganger om dagen.
 • Hold hver knip 6-8 sekunder.
 • Gjenta 8-12 ganger.
 • Varier mellom liggende, sittende og stående stilling.

Gjør det når du pusser tenner, ser på tv eller ligger i sengen/sofaen. Her kan mange stillinger og situasjoner brukes!

Løping etter fødsel.

Til alle dere som higer etter å komme i gang med å jogge etter fødsel, vær tålmodige. Bekkenbunnen og de dype magemusklene, er det som støtter opp de indre bukorganene. Disse trenger tid for å trenes opp. Det tar ca. 4-6 uker. Selv om du føler deg pigg, så å unngå altfor mye hopping og løping den første tiden.

Magetrening.

Du bør vente en stund med mageøvelser etter fødsel. Under en graviditet utvides magen, og magemusklene dine blir «delt på midten». Da ligger de på en måte i dvale. Etter fødselen vil kroppen trekke seg sakte men sikkert sammen. Kroppen er fantastisk, og gjør mye av jobben, med å helbrede seg selv etter svangerskap og fødsel. Hvor lang tid denne prosessen tar er individuelt. Dersom du har hatt en normal ukomplisert fødsel, kan det fra 4-8 uker. Noen bruker lengre tid. F.eks. de som har hatt keisersnitt har et operasjonssår i tillegg, som de må ta hensyn til.

Trening etter fødsel

Treningsprogram etter fødsel.

Besøk oss gjerne på FB og Instagram, der får du tips til gode og effektive øvelser. Vi er forskjellige, med ulike behov og ønsker. Derfor er det litt vanskelig å sette sammen ett treningsprogram som passer for alle. Men noen fellestrekk finnes det allikevel. Prøv ut øvelsene, og se hva som passer for deg. Vi kan også anbefale treningsprogrammet i KK, der er det mange fine øvelser!

Vektnedgang etter fødsel.

Det er ingen hensikt å hurtigslanke seg under ammeperioden, det kan bare gjøre vondt verre, både for deg og barnet. Det som skjer er at kroppen skiller ut miljøgifter, i fettvevet som frigjøres i blodbanen. Deretter går det ut til morsmelken som barnet ditt tar opp. Prøv å få i deg sunn og god mat. Og husk: du behøver ikke å bli stappfull, men du skal alltid bli mett. Dette gjør at du får et mer balansert blodsukker, bedre kvalitet på morsmelken og mer energi til å takle den nye tilværelsen med den lille. En full ammende mor trenger i gjennomsnitt 500 kcl ekstra pr dag, og kan allikevel gå ned i vekt. Men dersom du full ammer vil du trolig gå raskere ned i vekt, enn de som del ammer eller ikke ammer i det hele tatt. Les gjerne mer om amming og kosthold.

«Finner du gleden ved å trene, først da vil du se hva du virkelig har å vinne!»

Gå til:  Hvordan finne en god amme bh?   Amming og kosthold   Gravid eller bare amme bh?

Les mer...

Gravid bh eller bare amme bh?

21.03.2019

Er det noe forskjell på gravid bh og en amme bh? Og hvilken bh skal du velge til hvilken tid? Vi gir deg noen god råd og tips på veien. Se også vår generelle BH Guide. Vi i Mammatrend forhandler mange flotte og behagelige bh,er spesielt tilpasset deg som er gravid. Se våre beste anbefalinger under.

Hotmilk lingerie gravid bh

eclipse-black
Show of ivory
Peony

Allround gravid bh

Marine/striper
Grå
Natur

Alles gravid bh

Hvit
Beige
Prato vattert

Amme, normal eller gravid bh?

Bh,er kan grovt deles inn i kategoriene:

 • Normal bh
 • Gravid bh
 • Amme bh

En gravid bh er egentlig bare en normal bh, som kjøpes inn litt for stor, eller med muligheter for å utvide, slik at man har noe å vokse inn i. Under svangerskapet skjer det mange endringer med kroppen, puppene inkludert. Da er det behov for tilpasset gravid undertøy. I starten eller mot slutten av svangerskapet er det normalt at man går opp en størrelse eller to, noen mindre og noen mer, ingen fasit på dette altså. Her er det mange som kan gå på en liten «smell», ved å kjøpe inn unødvendig mange bh,er som egentlig ikke passer fordi, man ikke helt vet hvor mye man kommer til å «vokse». Bruk vår BH Kalkulator for å finne din størrelse. 

Se også:  Mammaklær  Ammeinnlegg

Hvordan finne en passende gravid bh?

Det er endel faktorer man kan se etter i en «gravid bh» for å få mest mulig ut av den. 

 • Elastisk og myk.
  Da har man større fleksibilitet når puppen vokser og bhen varer dermed lengre. Kjøp gjerne en størrelse større en normalt, men ikke tre, bhen skal ikke henge og slenge.
 • UTEN spiler.
  Når man en bh begynner og bli for liten er det kanskje spilene man kjenner det aller først på, ved at de gnager.
 • Medium support.
  De aller fleste bhene som er så elastiske og myke har normalt ikke mer enn medium støtte i seg. Men til gjengjeld er den veldig behagelig å ha på seg, dag som natt.
 • 3 eller 4 hemper bak og med god forlengelse.
  Tre til fire hemper i bredden gjør at den føles mer behagelig å ha på seg og gir ekstra støtte, enn hvis det bare er to. Hempe raden bør ha en god lengde slik at man kan justere denne utover i takt med hvordan man vokser. ☺
 • Når skal man bytte bh?
  Etter fødselen og når ammingen er i gang, vokser gjerne puppene to til tre størrelser, avhenger litt av melkeproduksjonen.
Boob ammebh
Bravado ammebh

Kjøp amme bh før du føder.

Jeg anbefaler at man allerede mot slutten av svangerskapet, går til innkjøp av en amme bh. Det kan være greit å ha denne med seg på fødeavdelingen. Den bør være ca. en til to nr. for stor, og husk at du må beregne plass til ammeinlegg i tillegg. Velg gjerne en elastisk og myk amme bh, til du har fått på plass ammingen ordentlig, og puppene har stabilisert seg mht voksingen. Etter det kan du gjerne gå til innkjøp av litt flottere amme bh med blonder og spiler.

Finn en amme bh tilpasset deg.

En god amme bh er en bh som har flere ulike funksjoner, som gjør at ammingen blir enklere å utføre for mor. Den skal sitte ordentlig, ikke stramme, ikke gnage, det skal ikke tyte over, men heller ikke henge og slenge. Den skal være enkel å åpne og lukke med en hånd, ha brede justerbare stropper over skuldrene, bred hempe bak og ha god forlengelse. Materiale er smak og behag, men tenk gjerne økologisk bomull eller en amme bh i ull. Velg en bh som kan brukes på lange trille turer, og på lette trenings runder. En amme bh som du kan bruke om dagen og om natten. Kjøp gjerne inn 2 amme bher i starten, så kan du supplere litt utover i amme perioden. Velger du en Allround amme bh fra Mammatrend, har du en bh som jeg absolutt vil anbefale. Her får du mye, for en billig penge.

Lilla
Sort
Cerise striper

Les også: En god amme bh gjør ammeperioden litt bedre, Amming og kosthold   Trening etter fødsel

Les mer...

Amming og kosthold

22.02.2019

Kosthold og amming er et tema mange gravide og ammende er opptatt av. Det finnes mye informasjon der ute om kosthold under ammingen, og det er mange meninger om hva man burde og ikke burde få i seg. At det er mye informasjon om er egentlig bare bra. Men det kan også virke litt overveldende. En grei regel kan være; spis sakte, sunt og variert, til faste tider og bruk sunn fornuften - vanskeligere er det egentlig ikke. Men litt ekstra nøye bør man dog være under en ammeperiode. Her påvirker ikke kostholdet bare din egen velvære, men også barnet sitt.

Mors kosthold ved amming.

Kroppen er en forunderlig «maskin», den produserer melk etter barnets behov. Man kan ikke skreddersy morsmelkens kvalitet eller innhold, men du kan gi kroppen et ekstra godt utgangspunkt for produksjon av næringsrik morsmelk ved sunt og variert kosthold. Kroppen vil tømme mors lager for næringsstoffer, hvis inntaket er utilstrekkelig.

Unn deg en ekstra komfortabel amme bh i ammeperioden. Hos oss finner alle noe de liker.

Noen anbefalt amme vitaminer.

Noen næringsstoffer reflekteres fra kostholdet ved morsmelken, mens andre næringsstoffer er stabile uansett hva man spiser.
Det er viktig å få i seg nok av vannløselige vitaminer og fettsyrer, for å produsere en næringsrik melk.
Spesielt vegetarianere er utsatt for nærings og vitaminmangel, hvis de ikke er bevisst på et variert kosthold ved amming.

Næringsstoffer man bør være ekstra nøye med å få i seg er:

 • Omega-3-fettsyrer fra fet fisk, tran, algeolje eller annet tilskudd.
 • Vitamin D fra fet fisk, tran eller andre D-vitamintilskudd, og matvarer tilsatt ekstra D-vitamin, som for eksempel noen melketyper.
 • Jod fra fisk, melk og meieriprodukter eller fra tilskudd.
 • Jern fra blant annet grovt brød, magert kjøtt, fisk, bønner, linser og erter, eller fra tilskudd i samråd med lege.
 • Vitamin B12 fra melk og meieriprodukter, kjøtt, fisk, fugl og egg eller fra tilskudd.
 • C-vitamin fra frukt, bær og grønnsaker som for eksempel appelsin og appelsinjuice, kiwi, jordbær, kålrot, paprika, blomkål, og brokkoli. C-vitamin til måltidet vil øke jernopptaket.

Vitaminer er veldig viktig for et godt kosthold for deg og barnet under amming. Det anbefales generelt at ammende kvinner følger de vanlige kostholds rådene fra Helsedirektoratet. Som også gjelder for resten av befolkningen. Helsedirektoratets kostråd for ammende kvinner

En god amme bh kan gjøre ammehverdagen din litt bedre! Se våre beste anbefalinger.

Kosthold man bør være forsiktig med ved amming.

Cola, te og kaffe forhindrer opptaket av jern. Derfor bør man ta dette mellom måltidene, eller erstatte det med c-vitamindrikk eller fruktte Høyt inntak av koffein, kan gjøre barnet irritabel å skape en mer ustabil søvnrytme. Men man kan drikke en til to kopper om dagen. Alkohol kan man ta i mindre mengder, etter at man har tømt puppen.

Amming – sukker og fett.

Inneholder matvarene mye fett og sukker, gir det lite næringsstoffer. Eksempler på slike matvarer er sjokolade, brus og is. Disse matvarene anbefales ikke utgjøre en stor del av kosthold ved amming. Men sjokolade kan inntas i små mengder, uten at det forårsaker diare, forstoppelse eller kolikk hos babyen.

Reker og annen sjømat.

Skalldyr og fisk viktige kilder til flere næringsstoffer når du ammer. Men fiskelever, skalldyr, noen spesielle fiskearter og viltkjøtt kan inneholde miljøgifter, grunnet forurensning. Noen områder er ekstra forurenset. Her gir Mattilsynet egne kostholdsråd.

Gå til:  Mammaklær på nett  Ammeinnlegg

Tips til variert, sunn og enkel mat når man ammer.

Det er lurt å spise sunn og variert mat når man ammer. Grovt brød, frukt og grønt, magert kjøtt, fisk, melkeprodukter etc. En ammende mor vil alltid produsere fullverdig melk til barnet sitt, nesten uansett hva mor spiser. Kroppen forsyner seg bare av mors lagre og det som er igjen av sunne "ting" går til deg. Så velger du å unngå usunn mat så vil dette gange deg selv først og fremst. Men i en hektisk hverdag så kan det alltids være greit å få noen tips om hva man bør lage som både er sunt og som går kjapt for deg og barnet ditt.

Wook og frosne grønnsaker.

Et godt alternativ til middag kan feks være wook med frosne grønnsaker, her kan du gjerne tilsette kylling, svin, kjøtt, fisk alt ettersom hva du foretrekker. (frosne grønnsaker holder seg lengre enn vanlige grønnsaker og beholder samme næringsinnholdet selv om de har vært frosne) Ovnsbakt fisk med grønnsaker og poteter, burger enten med karbonadedeig (da dette inneholder mindre vann og salt) eller av fisk.

Fet fisk.

Fet fisk er best for ammende da disse inneholder mye av de Omega -3, fettsyrer, vitamin D, selen og jod. Men varier gjerne mellom fet og mager fisk for smakens skyld. Fet fisk: laks, ørret, makrell. Mager fisk: torsk, skrei, steinbit alle de "kjøtt-aktige" fiskene)

Salat, kylling og bønner.

Ferdig poser med salat, kan enten bli en side rett til et stykke rent kjøtt, eller som en deilig salatmiddag hvor du tilsetter kylling eller skinkebiter. Alle typer erter, bønner, linser etc. er stappfulle av proteiner. Disse belgfrukter er et godt alternativ til de som ikke vil ha så mye kjøtt og kan med fordel helt eller delvis erstattes av kjøtt. Ellers unngå smør som blir hardt, da disse har et høyt innhold av mettet fett. Velg heller plante margarin og vegetabilske oljer, disse inneholder umettet fett som er best for helsen din.

Flotte sports amme BH - er for aktive dager. Se vårt utvalg.

Går du ned i vekt ved amming?

I ammeperioden har man økt energiforbruk, hvis du fullammer forbruker kroppen din om lag 600 kalorier ekstra pr dag. Derfor er det naturlig at man går noe ned i vekt under ammeperioden. Mange opplever redusert vekt, når man spiser normalt og mosjonerer fast.
Bevisst slanking frarådes, fordi det medfører at miljøgifter frigjøres fra fettet i kroppen din og går over i morsmelken. Det er spesielt skadelig for spedbarn og foster.

Enkle kjøreregler for amming og mat.

 1. Spis deg mett, ikke stapp mett. Det er ikke nødvendig å tenke at man MÅ spise for to.
 2. Stabilt blodsukker, la det gå 3-4 timer mellom hvert måltid.
 3. Spis riktig, sørg for å få i deg alle vitaminer, mineraler, jern og jod, klarer du ikke det gjennom maten, ta tilskudd.
 4. Lytt til kroppen, vær glad og aktiv!

Mat og amming går ofte i hverandre, og det er viktig å ta hensyn til først og fremst barnet, men også seg selv. Spiser moren sunt og variert, så vil også barnet få i seg et sunt og variert kosthold. Det er en veldig god balanse, både for babyen og deg. Det er ikke noe fasit for kosthold for ammende, det beste er å bruke sunn fornuft, samt følge retningslinjene til blant annet Helsedirektoratet.

Anbefalte artikler:

 

Les også: En god amme bh - gjør ammeperioden litt bedre     Gravid bh eller bare amme bh?              Trening etter fødsel

Les mer...

En God amme bh – gjør ammeperioden litt bedre

07.02.2019

En god amme bh kan gjøre din ammeperiode litt bedre! I århundrer har vi mennesker forplantet oss, gitt liv til våre barn og vår fremtid. I ni mnd. har vi fungert som et hotell for våre kjære små og de har fått alt av det de trenger for å vokse seg større. Men livet blir straks litt annerledes når de så kommer ut…. Vi i Mammatrend er gode på amme bher og mammaklær komme med noen gode tips som forhåpentligvis kan lette hverdagen litt. Se gjerne vår BH Guide for gode råd og tips. 

Hvorfor er det viktig med en god amme bh?

Det er mye som forandrer seg i løpet av et svangerskap, brystene inkludert. Da kan det være behov for en tilpasset gravid bh. Jo større brystene er, desto viktigere er det å ha god støtte. Når vekten blir tyngre foran er det mange som glemmer å skru på kjernemuskulaturen som er med på å gi deg en strak holdning. Omsider blir man sliten i ryggen og siger framover. Komplikasjoner som hodepine, migrene, an spente og ømme muskler kan være med på å gjøre en ammestund mindre hyggelig. Det er derfor det er så viktig å ha en god amme bh med god støtte. Mine personlige anbefalinger er:

Bravado original sports amme bh/E-G cup

Tøff sports amme BH med bred rygg og godt hold, noe som gir optimal støtte når du trener, enten du er gravid eller ammer. BH'en er bøylefri, har enhånds ammefunksjon.
Behagelig materiale som puster godt og er dermed perfekt til sport, turgåing, nattestid eller hjemmebruk.
S-XL tilsvarer E-G cup. Finnes i B-G cup.

Sports amme bh fra Mammatrend

En super god sports amme bh for de aktive dagene. Enkel en hånds åpne å lukke funksjon, kommer i fargen gråmelert og sorte detaljer. Støttenivå: Veldig god støtte, med fire hemper bak og brede stropper for ekstra komfort. Dette er en veldig god amme bh.

Temptation Graphite - Et must!

Unn deg litt luksus i hverdagen. Temptation Graphite er en fantastisk bh som oppfyller alle ønsker, støttende, behagelig og sensuell. Kommer med opptil 6 hempe rader og ekstra brede stropper i de største størrelsene. Amme bhen er tredelt med sensuelle blonder, kopp foret i en lekker grå lilla farge og med kryss i ryggen for maksimal bevegelse. Kan også gjøres om til vanlig stropper om man ønsker det.

Eclipse Prismatic amme bh - en vidunderlig bh!

Ønsker du deg en flott amme bh i stor størrelse og med ekstra side støtte, så er dette bhen for deg! Kommer uten spiler, og brede stropper for ekstra god komfort. Print i blått og lilla, sorte blonder i 100% bomull.

 • En hånds åpne/lukke funksjon.
 • Uten spiler, myk cup i 100 % bomull, pustende og for maksimalt støtte uten å klemme.
 • 6 hempekroker bak for tilpasning og ekstra brede stropper for god komfort i de største størrelsene.
 • Spesial designet på toppen av bhen for at brystet kan vokse. Passer derfor under og etter en graviditet.

Allround amme bh fra Mammatrend

En myk og behagelig allround amme bh i fargen sort. En bruks bh som passer til de fleste anledninger, laget av hurtigtørkende materiale. Perfekt til å sove med, trening og lange trilleturer med barnevognen. En hånds åpne og lukke funksjon. Amme bh en finnes i 6 ulike farger med og uten striper. Støttenivå: God støtte, med fire hemper bak og brede stropper for ekstra komfort.

Hvordan velge en god amme bh tilpasset deg?

Når du skal kjøpe deg en amme bh bør du først og fremst tenke på:

Riktig størrelse og utforming.

Hvis amme bhen går opp bak, har du trolig for stor størrelse eller en modell uten god nok hold og støtte. Men den må heller ikke være for stram, da dette kan føre til tette melkeganger, melkespreng og stive skuldre. En god amme bh bør ha enhånds - åpne og lukke funksjon, brede skulderstropper og et bredt «belte» rundt kroppen med tre eller fire hemper.

Amme bh med eller uten spiler?

Det er mange som velger amme bh med spiler og det kan være en fordel, da brystene får god støtte og et lite løft. Men noen, mer enn andre er disponert for å få tette melkeganger og bør derfor heller gå for amme bh uten spiler.

Innhold i amme bhen.

Noen kan reagere på innhold i en gravid bh , syntetiske stoffer, blonder og andre pynte gjenstander, kan være forstyrrende og i noen tilfeller framkalle allergiske reaksjoner hos mor og eller barn. Da kan amme bh i ull eller bomullsbher være fint å bruke, de er lette, behagelige og absorberende. I «nyere» tid har Bambus blitt veldig populært og er minst like mykt og enda mer absorberende. I tillegg så er det også et antibakterielt materiale og MYE mer naturvennlig enn bomull.

Andre nyttige tips!

Riktig amme bh størrelse er veldig viktig når du skal finne en god amme bh for akkurat deg. Her er noen tips for hvordan du kan måle bh størrelsen.

(Mål 1) mål omkretsen rett under puppene, husk «stramt» bånd.
(Mål 2) mål omkretsen på brystene med en bh på (båndet skal ligge oppå det høyeste punktet på puppene), husk ikke stramt bånd men ikke for løst heller.
Omkrets rundt puppene (mål 2)
– omkretsen under puppene (mål 1)
= cup størrelse.

Eks. Dersom du måler 93cm rundt puppene (mål 2) og 78 cm rundt kroppen, rett under puppene (mål 1) så blir regnstykket slik: 93-78 = 15 cm, da vil du være en B cup.

Bruk gjerne vår Bh kalkulator.

Tabell for cupstørrelse :
14-16 = B
16-18 = C
18-20 = D
20-22 = E
22-24 = F
Osv.

Ser du etter en god amme bh tilpasset nettopp deg så kan du trygt velge Mammatrend.no Vi har stort utvalg og hjelper deg alltid med å finne det produktet som passer ditt behov best.

Under finner du noen andre spennenende artikler om temaet:


Å finne riktig amme bh størrelse – Altformamma.no
Den perfekte amme bh – Libero.no

 

Les også: Amming og kosthold    Er det noe forskjell på gravid bh og amme bh?    Trening etter fødsel.

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke