Basismal Paris
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

En God amme bh – gjør ammeperioden litt bedre

07.02.2019

En god amme bh kan gjøre din ammeperiode litt bedre! I århundrer har vi mennesker forplantet oss, gitt liv til våre barn og vår fremtid. I ni mnd. har vi fungert som et hotell for våre kjære små og de har fått alt av det de trenger for å vokse seg større. Men livet blir straks litt annerledes når de så kommer ut…. Vi i Mammatrend er gode på amme bher og kan komme med noen gode tips som forhåpentligvis kan lette hverdagen litt. Vi tror med rett utstyr er det større sjans for å lykkes med ammingen.

Hvorfor er det viktig med en god amme bh?

Det er mye som forandrer seg i løpet av et svangerskap, brystene inkludert. Og jo større brystene er desto viktigere er det å ha god støtte. Når vekten blir tyngre foran er det mange som glemmer å skru på kjernemuskulaturen som er med på å gi deg en strak holdning. Omsider blir man sliten i ryggen og siger framover. Komplikasjoner som hodepine, migrene, an spente og ømme muskler kan være med på å gjøre en ammestund mindre hyggelig. Det er derfor det er så viktig å ha en god amme bh med god støtte. Mine personlige anbefalinger er:

Bravado original sports amme bh/E-G cup

Tøff sports amme BH med bred rygg og godt hold, noe som gir optimal støtte når du trener, enten du er gravid eller ammer. BH'en er bøylefri, har enhånds ammefunksjon.
rnrnBehagelig materiale som puster godt og er dermed perfekt til sport, turgåing, nattestid eller hjemmebruk.
rnrnS-XL tilsvarer E-G cup

Sports amme bh fra Mammatrend

En super god sports amme bh for de aktive dagene. Enkel en hånds åpne å lukke funksjon, kommer i fargen gråmelert og sorte detaljer. Støttenivå: Veldig god støtte, med fire hemper bak og brede stropper for ekstra komfort. Dette er en veldig god amme bh.

Temptation Graphite - Et must!

Unn deg litt luksus i hverdagen. Temptation Graphite er en fantastisk bh som oppfyller alle ønsker, støttende, behagelig og sensuell. Kommer med opptil 6 hempe rader og ekstra brede stropper i de største størrelsene. Amme bhen er tredelt med sensuelle blonder, kopp foret i en lekker grå lilla farge og med kryss i ryggen for maksimal bevegelse. Kan også gjøres om til vanlig stropper om man ønsker det.

Eclipse Prismatic amme bh - en vidunderlig bh!

Ønsker du deg en flott amme bh i stor størrelse og med ekstra side støtte, så er dette bhen for deg! Kommer uten spiler, og brede stropper for ekstra god komfort. Print i blått og lilla, sorte blonder i 100% bomull.

  • En hånds åpne/lukke funksjon.
  • Uten spiler, myk cup i 100 % bomull, pustende og for maksimalt støtte uten å klemme.
  • 6 hempekroker bak for tilpasning og ekstra brede stropper for god komfort i de største størrelsene.
  • Spesial designet på toppen av bhen for at brystet kan vokse. Passer derfor under og etter en graviditet.

Allround amme bh fra Mammatrend

En myk og behagelig allround amme bh i fargen sort. En bruks bh som passer til de fleste anledninger, laget av hurtigtørkende materiale. Perfekt til å sove med, trening og lange trilleturer med barnevognen. En hånds åpne og lukke funksjon. Amme bh en finnes i 6 ulike farger med og uten striper. Støttenivå: God støtte, med fire hemper bak og brede stropper for ekstra komfort.

Hvordan velge en god amme bh tilpasset deg?

Når du skal kjøpe deg en amme bh bør du først og fremst tenke på:

Riktig størrelse og utforming.

Hvis amme bhen går opp bak, har du trolig for stor størrelse eller en modell uten god nok hold og støtte. Men den må heller ikke være for stram, da dette kan føre til tette melkeganger, melkespreng og stive skuldre. En god amme bh bør ha enhånds - åpne og lukke funksjon, brede skulderstropper og et bredt «belte» rundt kroppen med tre eller fire hemper.

Amme bh med eller uten spiler?

Det er mange som velger amme bh med spiler og det kan være en fordel, da brystene får god støtte og et lite løft. Men noen, mer enn andre er disponert for å få tette melkeganger og bør derfor heller gå for amme bh uten spiler.

Innhold i amme bhen.

Noen kan reagere på innhold i en amme bh, syntetiske stoffer, blonder og andre pynte gjenstander, kan være forstyrrende og i noen tilfeller framkalle allergiske reaksjoner hos mor og eller barn. Da kan amme bh i ull eller bomullsbher være fint å bruke, de er lette, behagelige og absorberende. I «nyere» tid har Bambus blitt veldig populært og er minst like mykt og enda mer absorberende. I tillegg så er det også et antibakterielt materiale og MYE mer naturvennlig enn bomull.

Andre nyttige tips!

Riktig amme bh størrelse er veldig viktig når du skal finne en god amme bh for akkurat deg. Her er noen tips for hvordan du kan måle bh størrelsen.

(Mål 1) mål omkretsen rett under puppene, husk «stramt» bånd.
(Mål 2) mål omkretsen på brystene med en bh på (båndet skal ligge oppå det høyeste punktet på puppene), husk ikke stramt bånd men ikke for løst heller.
Omkrets rundt puppene (mål 2)
– omkretsen under puppene (mål 1)
= cup størrelse.

Eks. Dersom du måler 93cm rundt puppene (mål 2) og 78 cm rundt kroppen, rett under puppene (mål 1) så blir regnstykket slik – 93-78 = 15 cm, da vil du være en B cup.

Bruk gjerne vår Bh kalkulator.

Tabell for cupstørrelse :
14-16 = B
16-18 = C
18-20 = D
20-22 = E
22-24 = F
Osv.

Ser du etter en god amme bh tilpasset nettopp deg så kan du trygt velge Mammatrend.no Vi har stort utvalg og hjelper deg alltid med å finne det produktet som passer ditt behov best.

Under finner du noen andre spennenende artikler om temaet:
Å finne riktig amme bh størrelse – Altformamma.no
Den perfekte amme bh – Libero.no

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke