Basismal Paris
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

BLOGG & PRESSE

 

 

10. oktober 2015

Den store amme BH guiden:

12087512_10154291875750476_1070161059_n

 

 

Iløpet av de ti månedene det ble med amming så har jeg gjort meg mange erfaringer med ammeundertøy som jeg tenkte jeg skulle oppsummere mine favoritter. Det jeg ser nå i ettertid er at i starten så var det veldig viktig med dette fancy, fargerike og gøye undertøyet som jeg startet med det allerede når jeg var gravid og fikk større pupper og alt var så spennende. Jo større jeg ble jo viktigere var det med undertøy som opptok oppmerksomheten og for ikke å snakke om rett etter fødselen: -knall farger, sexy blonder, tommel opp.

 

 

 

 

 

Når jeg var godt i gang med amming og begynte å komme tilbake til min normale kropp så ble jeg mer opptatt av undertøy som var mer funksjonelt, ikke syntes gjennom topper osv. De to BHene jeg har brukt klart mest er faktisk en crèmefarget, en hvit og en svart. Det viktigste da var at de fungerte sammen med klærne jeg brukte og at de separerte puppene. En ammende kropp svetter mer, og to digre pupper mot hverandre er bare klamt og udigg.

 

 

 

 

To andre BHer jeg har brukt mye er først og fremst denne sømløse fra Boob, jeg har faktisk slitt ut flere av denne sorten og den er et must om natta og veldig behagelig å ha på. I tillegg er det et must med en trenings-ammeBH, jeg har forsøkt å amme med en vanlig ammeBH på og for å si det sånn; det var ganske ubehagelig å vrenge ut èn pupp under et materiale laget for å holde ting på plass. AmmeBHen er dessuten ypperlig oppbevaringssted for gifteringen under trening, du bare trer den inn på hempen og klipser igjen.

 

 

Da håper jeg at kanskje noen får bruk for mine erfaringer med ammeundertøy, det er ihvertfall en ting som er sikkert, at man føler seg hundre ganger bedre med truser uten hull i. 

Her er oppsummeringen på undertøyet og en nice rabattkode fra Mammatrend.no:

1. Lekre farger og uten spile fra You! Lingerie HER (samme merke som jeg hadde på på fire dagers bildet etter fødselen)

2. Cake Lingerie “Rocky Road” HER

3. Caffe Latte fra Alles HER

4. Fast Food sports BH HER

5. Fast Food fra Boob HER

6. Hotmilk HER

7. Hvit vattert fra Alles HER

Den jeg har på på øverste bildet er en av nyhetene fra You, den finner du HER

 Rabattkoden superuka gir 20% rabatt på alt fra mammatrend.no!

 

 

 

 

 

 24/7/2015 

_DSC9282-kopi

Viktig å føle seg sexy når du er gravid 

Jeg synes at flere kvinner bør være stolte av kroppen sin under og etter svangerskapet. Ofte går mange kvinner i “hi” i ni måneder. Men å gå gravid er noe av det mest naturlige i verden og vi bør nyte den korte tiden vi har som gravide. Jeg selv føler ofte meg stygg og ufresh som gravid. Håret er fett og ingenting passer. Mammaklær i bøtter og spann og behagelige sko. Jeg har prøvd å farge håret mitt, men det kan jeg bare drite i. Fargen bare prellet av meg og ble nesten værre enn utgangspunktet. Jeg savner å føle litt glam i hverdagen. Noen ganger kan jeg føle meg så dritt at det føles som om hele verden går mot meg. Jeg tror det er helt normalt og en del av opplevelsen av å være gravid. Men merkelig nok så blir jeg like fasinert hver gang jeg ser en gravid kvinne. Jeg synes det er så vakkert. Slik bør vi også bli flinke til å tenke om oss selv. Nå som er det sommer er det viktig å ha badetøy som du føler deg feminin og fin i. Og det er intet unntak når du går gravid. Ble tipset om en side som heter mammatrend.no og de er kjent for sine sexy undertøy for gravide. Tenkte derfor å vise mine lesere at badedrakter for gravide er superfint. Det er også utrolig viktig å ha gode, kvalitets amme-BH’er. Personlig er jeg ikke noe glad i å bruke BH, men de fra Mammatrend er sinnsykt behagelige og sitter pent på. Det værste som finnes er BH´er som ikke sitter godt på. Og særlig i en tid hvor man skal amme. Ømme bryster trenger god støtte og komfort. Jeg viste mannen min de nye BH´ene på i går og han ble litt vill i trusa gitt. Hahaha! Han lot meg ikke være i fred. Så tror jeg skal bestille mange fler bh’er derifra.

Ta ekstra godt vare på dere selv i graviditeten. Unn deg litt ekstra god tid på badet og gå deilige kveldsturer med partneren din. Skriv gjerne ned en liten to-do liste over ting du ikke er fornøyd med og hopp deg på toget og prioriter litt “MEG-TID”. Du fortjener det og det er vår rett som kvinne


  

 

_DSC9292

 

 

KunnskapsrikTrening                       

En side for de med interesse og ønske om kunnskap rundt trening

 

12. mai 2015

Endelig! Sports amme-bh for sporty mødre

Etter å ha blitt mamma blir tilgjengelighet til matfatet veldig viktig, nesten avgjørende for hvordan stemningen blir her hjemme.

Når man trener mye, og tilbringer mesteparten av dagen i treningsklær er en god sports-bh viktig. Når man i tillegg skal amme blir det ofte mye styr med en vanlig sports-bh, som ofte er kombinert med en like lite tilpasset treningstopp. Valget om å kunne amme på en enkel måte, men da å trene i en lite støttende bh, eller å få full støtte under økten, men å måtte ofre en rask vei til amming har vært enkel for meg. En god sports-bh er viktigst!

Men nå har jeg fått muligheten til å teste ut to smarte sports-bh’er med ammefunksjon fra nettbutikken Mammatrend. Hvor genialt er ikke dette? Og hvorfor har jeg ikke funnet dette før nå?

Boobs Fast food

Boobs

Fast food sports-bh fra Boobs kommer i svart og ser ut som en helt vanlig sports-bh. Førsteinntrykket er veldig bra, både utseende- og funksjonsmessig. Toppen sitter godt, er like enkel/vanskelig å få på seg som en vanlig sports-bh, og har brede stropper som ikke gnager.

Etter å ha testet den på både pilates, bootcamp med løp og hopp, og egen styrketrening i løpet av en helg er jeg veldig fornøyd. Det kreves selvsagt mer testing, noe som skjer fremover.

Hektene på hver side er enkle å få av og på, og sitter på et sted som gjør det enkelt å klare uten å måtte se samtidig. Stoffet er så tykt at det støtter godt under aktivitet, men tørker likevel relativt raskt. Et tips er at denne toppen også kan brukes ved svømming, om man har glemt sin vanlige bikinitopp.

Toppen kan vaskes på 40 grader, noe som er veldig enkelt om den skal brukes ofte.

Størrelser xs-xl. Selv har jeg størrelse M, som jeg vanligvis har i andre sportstopper.

Les mer om Boobs Fast food her.

La Leche League Sports amme-bh

Mammatrend1

La Leche League sports amme-bh har jeg også fått teste ut, og den har samme funksjon som den fra Boobs. Stoffet på La Leche bh’en er av bomull, spandex og polyester, og kommer i svart, hvitt og grått. Toppen sitter også veldig godt på, og har en bred strikk nederst. Etter testing under samme aktivitetene som den andre toppen, er helhetsinntrykket nesten like bra.

Ammefunksjonen fungerer på samme måte som beskrevet over, men her sitter hektene litt lengre opp på skulderstroppen. Dette gjør at det blir litt mer knotete å hekte av og på med en hånd, særlig om man ikke kan se samtidig. I tillegg blir det grå stoffet lettere synlig flekkete, både av egen svette, men også fra ammingen.

Sport-bh’en fra La Leche støtter godt under både løp og hopp, men føles litt løsere enn den fra Boobs.

Dette produktet anbefales å håndvaske i varmt vann, noe som lett kan bli slitsomt om man trener og bruker toppen mye.

Størrelser s-xxxl. Selv har jeg M, noe jeg vanligvis har i andre sportstopper.

Les mer om La Leche League sports-bh her.Mammatrend

Begge produktene har vært veldig gode å bruke under både trening og amming, og jeg er veldig glad for å ha kommet over dette geniale konseptet!

Mer testing, vasking, og amming skal til for å komme med en skikkelig produkt-test, men så langt kan begge disse to anbefales til alle som ønsker en god løsning på amming og trening. Toppene kan også brukes av gravide, og videre etter at barnet er født.

Takk til Mammatrend for at jeg får teste disse to sports amme-bh’ene, de gjør et lettere å være en aktiv mamma!

Tags:aktivitet, amming, mamma, mammatrening, sportygravid, test, treningsglede, treningsklær

 

 

 

 5. mai 2015

Triks for klamme ammepupper

 


Mitt beste triks mot klamme ammepupper er så enkelt som vist her talkumpudder! Det funker superbra og holderkantinene tørre og fine. Men når jeg trener så må jeg bruke en ammetopp og da er den nye sportsBHen Fast Food fra BOOB helt suveren. Den har en innebygd separerer som deler opp og absorberer fukt og ammehempen fungerer dessuten ypperlig til å henge gifteringen på. Og så kan lillemann få mat rett etter trening uten å måtte vente på at mamma må vrenge av seg klær. Jeg har forsøkt å amme en gang før med en vanlig treningstopp på, huff, jeg vil ikke snakke om det.

Jeg finner mitt ammeundertøy hos Mammatrend.no og Fast Food sportsBH HER

Koden SPORTY gir deg dessuten 15% rabatt ut mai!

 IMG_3523

 

22. april 2015

Plaster på SÅRET

11164126_10153882831455476_1065601545_n

I dag beit Dexter meg til blods i puppen. Jeg vet ikke hvem som fikk mest sjokk; jeg som fikk to tenner rett i brystvorta eller han som svatt da jeg skreik til. Jeg skal love deg det gjorde vondt! Stakkaren han skjønte kanskje ikke helt hva han gjorde, han har bitt meg før men ikke på denne måten. Men dag beit han meg for å bite, fordi han var trøtt og sikkert litt for sliten til å spise, men likevel sulten. Men sorry ass, det er feil å la det gå utover brystvortene mine.

I mitt svake øyeblikk lot jeg tankene fly over de drømmende enger der han vips ble ferdig med å amme helt av seg selv over natta. Selv om det er koselig og fint å kunne amme og ikke minst praktisk så er det til tider slitsomt også og jeg skulle ønske jeg snart fikk sove sammenhengende en hel natt. Dessuten så ammer han mest av ene puppen så den er mye større enn den andre, jeg kaller de “forretten” og “hovedretten”. Og om han nå begynner å bite..? Grøss.

Jeg vet ikke hvor tilfeldig livet kan være; om det er pur ondskap som ler av meg, ren skjær flaks eller et tegn fra oven som sender meg plaster på såret. Men midt i mitt svarte tankekjør om amming så kommer Ørjan inn døra og han roper fra gangen; “Jeg har hentet pakken din på posten Marna!”  Amming har jo ført med seg noen fordeler, det forbrenner store mengder kalorier så samtlige ammeBHer som jeg har brukt helt siden jeg var gravid har nå blitt for store. For noen dager siden bestilte jeg nye av de samme som jeg har brukt mest, bare i mindre størrelser. Og der stod jeg da, med en blodig pupp ute og syns synd på meg selv, med en mett baby liggende på sengen og hadde funnet noe å leke med og forlengst glemt det som skjedde, og så kommer mannen min inn med pakken min. Det er ammeundertøyet som har kommet. Mine blandede følelser blir med ett mer positive. Jeg har fått plaster på såret. Ammeundertøyet har festlige navn som Hotmilk og Fast Food, jeg elsker ordspill. -Det blir nok amming et stykke til.

 

12

DES

MARNAS FØRSTE TRENINGSØKT, KALENDERLUKE 12

I dag tidlig tok jeg motet til meg og dro frem treningsbuksene og dro på min første løpetur etter fødselen. Planen var først å gå på Elixia men så fant jeg ikke treningskortet og det er jeg kjempeglad for nå for det ble en veldig fin tur i Frognerparken. Jeg er ikke den som har lettest for å dra ut i frisk luft men jeg skal skrive under på at jeg er den mest takknemlige når jeg først gjør det. På returen hørte jeg på en deilig rolig sang på Spotify og da så jeg en stor fuglehund med usedvanlig vakker pels som elegant løp over stien som en fullblodshest eller leopart i slow motion og da ble jeg så rørt at jeg måtte ta meg sammen. Herregud, en ting er det som oppleves inni hodet mitt med musikk på øret, noe annet er det som folk utenfor ser. En ammehormonell mor som springer rundt i sin egen verden og griner så snørra renner. Har du sett den reklamen med geita som synger på fjellknausen og tror hun synger så nydelig? Mhm, det har du det.

Jeg trener i verdens beste trenings-amme-BH. Den er så god at jeg helst vil gå med den hele tiden. Og det beste med den er at den separerer puppene slik at de ikke ligger kliss inntil hverandre og blir varme og klamme, det er bare ekkelt når en trener. Ikke er de så dyre heller så man kan kjøpe flere om man vil. Link til den HER
Det  bringer meg over til dagens kalenderluke: En heldig vinner får en SportsBH fra Mammatrend.no, alt du trenger å gjøre er å legge igjen ønsket størrelse i kommentarfeltet. 
Lykke til!

 

 

NESTEN I NETTOEN: Fotballspilleren Lars Kristian Eriksen, som også er «Fotballfrues» mann, tok utfordringen han fikk fra komikeren Ørjan Burøe, som også er «Komikerfrues» mann. Foto: Privat

NESTEN I NETTOEN: Fotballspilleren Lars Kristian Eriksen, som også er «Fotballfrues» mann, tok utfordringen han fikk fra komikeren Ørjan Burøe, som også er «Komikerfrues» mann. Foto: Privat

«Fotballfrues» mann tok utfordringen

- Tok litt tid, måtte ta bikinilinja først.

 

SiDE2

Komikerfrues mann utfordrer Fotballfrues mann

- Parodi er parodi.

Samma det vel, parodi er parodi.

7457 likes
292 comments

 

 Ida Klokk Trine StalsbergPublisert 29.10.14 12:56
ANNONSEBILAG

(SIDE2): Marna Haugens blogginnlegg om hvordan hun så ut fire dager etter fødselen har ført til jubel i kommentarfeltet, og hun troner nå topplista med sin bloggKomikerfrue på blogg.no med 247.000 lesere mandag.

Mange av de som kommenterer har valgt å dra en parallell til bildet blogger Caroline Berg Eriksen, tidligere kjent som Fotballfrue, la ut etter at hun hadde født sin datter Nelia i fjor vinter.

Om dette var Haugens hensikt vites ikke, men ektemannen til Caroline Berg Eriksen, Lars-Kristian Eriksen, mener Komikerfrue kopierer kona.

Mandag la han ut denne meldingen på Twitter:

 Hun har jo kopiert og hermet etter navnet, så hvorfor ikke bildet også?  #komikerfrue #hermegåsa #hvaerneste?

Dagbladet omtalte saken, og til avisen kunne Marna fortelle at hensikten ikke var å komme med et stikk til Eriksen.

- Nei, dette er ingen kritikk. Hun har all grunn til å være stolt over sin livsstil og sine mål. Leserne mine er glad for at jeg vil vise et realistisk syn på livet, som er lite pyntet, sa hun til avisen.

Her er bildet Marna la ut:

Den nybakte faren Ørjan Burøe lot ikke kommentaren til Lars-Kristian Eriksen forbipassere i stillhet, og valgte å legge ut denne Twitter-meldingen, som Lars-Kristian har republisert på sin Twitter-konto.

Eriksen har også kommentert Marna-bildet på Facebook-siden til Nettavisen. Der var de fleste som kommenterte positive til bildene av den nybakte moren, og mente hun så «vakker og naturlig ut».

LARS-KRISTIAN ERIKSEN og Caroline Berg Eriksen.
Side2

- Om noen lurer på hvem det er som skaper kroppspress, så er det bare å ta en titt i dette kommentarfeltet og plukke ut de som kaller dette "normalt", "ekte" og "naturlig". Kjedelig for de som ikke ser ut som Marna, de er unormale, uekte og unaturlige..., kommenterte Eriksen.

Han forsvarte sin kone Caroline Berg Eriksen da hun måtte tåle krass kritik for å øke presset på nybakte mødre da hun la ut bildet av sin flate mage i november i fjor.

 

 

 

 

Komikerfrue

27
OKT

HER KOMMER MAGEBILDET..

27.10.2014 - 23:10

4 dager post partum, jeg og min kropp slik den ser ut akkurat nå. Jeg har født et barn, jeg er superkvinne!

 

Og her kommer et bonusbilde:

AmmeBHen fra Mammatrend.no finner du HER

Bruk #rabattkode Komikerfrue for å få 10% ut hele oktober.

 

 

 

Sexy amme undertøy hos Mammatrend

Annonse

mammatrend (4 of 4)

PicMonkey Collagemammatrend (3 of 4)

Annonse

Det å føle seg fresh fra innerst til ytterst har jeg alltid vært opptatt av, men under graviditeten har jeg liksom glemt meg selv oppe i det hele. Det er jo desverre ikke slik at det kun er magen som vokser under en graviditet, brystene mine vokser både en og to størrelser, og det er derfor ekstra viktig med god støtte både underveis i graviditeten og mens jeg skal amme.  Jeg ble super glad da jeg oppdaget at det finnes steder som Mammatrend som selger sexy og praktisk amme undertøy. Og med puppen og undertøyet "ute på vift" til enhver tid er det jo et stort pluss at undertøyet også ser fantastisk ut. Jeg har en måneds tid brukt fast food amme-bh og fast food t-shirt amme-bh og er super fornøyd. Mammatrend har en egen bh-kalkulator som regner ut størrelsen du trenger og shipper super raskt. Jeg har hamstret praktiske ting som amme singlet og den sexye varianten og i disse dager hvor fødebagen pakkes kribler det litt ekstra i magen.

Love the fact that you can buy sexy and functional underwear for mummies. Love all my new underwear from Mammatrend

Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram @polliani

 

11. oktober 2014

Selfie av moteblogger Janka Polliani. Her med amme-bh fra Mammatrend. Følg henne på Instagram @polliani.

 

 

 

Komikerfrue

08 OKT

FØDEBAGEN

08.10.2014 - 18:56

(Innlegget inneholder reklame med mye arbeid, research og varme anbefalinger bak)

Da er alt pakket og klart. Jeg har faktisk brukt mye tid på denne bagen da, det første jeg gjorde var å google hva Fotballfrue hadde med seg før jeg sjekket alle forumer for hva de kritiserte henne for å ta med. Jeg fant ikke så mange feil jeg var enig i egentlig, det så rimelig fornuftig ut det hun hadde med seg også, men jeg har lagt litt flid i å finne noen bedre alternativer og droppet det mye toalettpapiret og hårføhneren (det kommer jeg sikkert til å angre på) men nå er alt pakket og klart og så får vi gjøre det beste ut av det. Det er jo egentlig ikke så mye hokus pokus, men jeg har lagt vekt på det at når jeg føler meg dårlig, sliten, trøtt eller hva, så hjelper det alltid å ta på noe nytt og fresht, og gjerne med farger. Så når jeg har valgt f.eks pysjamas så har jeg funnet en som både er funksjonell, behagelig og har friske fine farger. Den grå slitte greia får faktisk ligge hjemme til en annen dag da det ikke er så nøye.

Rosa pysjdrakt med knepping i brystet fra Ellos Collection

Morgenkåpe med glidelås (Zalando)

Kosesokker (Lindex)

Birkenstock badetøfler, sorry ass, men tanken på Crocs gjør vondt i sjelen og desse er av ca samme materiale og kostet 199,- hos Zalando. Jeg brukte MYE tid på å finne desse så de bør være verdt det.

Mørke myyyyke tøfler fra EMU, superdigge å gå med og tåler en flekk.

Ammetopper som sitter godt og er såklart uten spiler (jeg bruker desse allerede) Boob amme BH fra Fast Food HER  

Fresh Ammebh til hjemreisen, også uten spiler (det skal man unngå den første tiden til ammingen er i gang) fraMammatrend.no

Hjemreise klær er enda ikke bestemt.

Nyinnkjøpte STORE truser fra Lindex, rimelige og kan kastes med god samvittighet etterpå.

Store nattbind.

Engangsammeinnlegg.

Ammeinnlegg i bambusfrottè fra Lilleba og silke fra Boob (HER)

Brystvortesalve fra Gimle (gave fra venninne, har hørt mye bra om denne)

Albueskjell. Desse reddet ammingen min sist. Den glatte helende innsiden holder brystvorten myk og fuktig i et bakteriefritt miljø, forutsatt at de såklart kokes mellom hver bruk. Jeg fant mine på et apotek, men de kan også plukkes i fjøra.

Vitaminer. Jeg har tatt "Mamma" hver dag under hele svangerskapet og fortsetter i ammeperioden. De inneholder både vitaminer, jern, folat og omega.

Magebelte "Tummywrap". Okei, jeg er her påvirket av diverse utrolig good-looking-bloggere og aner ikke om dette er noe jeg klarer å bruke på barsel, men det blir med, og det skal prøves og hvem vet, kanskje det fungerer kjempebra. Du finner det HER

 

TERMINDATO

26.07.2014 - 20:32

Jeg har ikke fortalt leserene mine enda akkurat når vi venter den nye gutten vår, men her kommer det: 14 oktober er satt som termin, dvs at vi er akkurat over i tredje trimester og over 6 måneder på vei. 

Jeg har fortalt tidligere at jeg er redd for å føde igjen, og det er jeg forsåvidt enda, men det er mest følelser rundt at det gikk galt sist som har fått meg til å ville holde akkurat termindato litt for med selv frem til nå. Og når jeg fikk Theodor for seks år siden så var alt nytt og det å i tillegg måtte gå 8 dager over tiden var ikke særlig kult da jeg følte at alle visste at det var "dags". Men nå er jeg ganske så bekvem med det hele (bortsett fra å føde), og av erfaring så har jeg så mange fine lesere som nok har gode råd på lager dersom det skulle bli overtid igjen, og jeg lover å prøve alle gode råd for å få dette unnagjort på beste mulige måte.

(Reklamelenke) Undertøyet jeg har på er fra Mammatrend og er ammeBH, jeg begynte med det allerede når muggene ble store pga graviditetshormoner for det er jo ingen vits i å kjøpe større BHer bare for en kort periode og bl.a denne vil jeg jo ha bruk for i et helt år kanskje. Fint å pynte meieriet!

 

GRATIS BOOBJOB

23.05.2014 - 22:25

Jeg har vanligvis ikke så store pupper og bruker gjerne pushup BH for å hjelpe litt til men nå når jeg er gravid så vokser de voldsomt. Det er både gøyalt og facinerende, ihvertfall frem til de blir utnevnt som kantiner, men hvor store har de egentlig tenkt å bli da??

Det er bare én ting å gjøre, her må det veies.

Ut av ammeBHen med de og frem med brevvekta. (Det er bare å investere i ammeundertøy med en gang for det er det jeg kommer til å "bo" i neste året uansett)

Seamless ammeBH HER

Det er slettes ikke lett å veie en pupp, men med gjentatte utføringer med varierende resultat var det desse som oftest viste seg så snittvekten endte på drøye 650 gram.
Så om puppene mine normalt veier rundt 300 gram hver så er dette nå en boobjob med 350 grams implantater, -helt gratis!

 

I BARE UNDIKKEN

11.05.2014 - 09:22

Opp og hopp!

Flere etterlyste bilder av ammeundertøyet fra Mammatrend og i et svakt festlig øyeblikk i Bergen i går bød anledningen seg, så versågod! 
 

OVERRASKELSE I POSTEN!

08.05.2014 - 23:28

Siste dag som gressenke og her begynner det å gå på helsa løs. Jeg skjønner at jeg er heldig som har en mann som er housewhife og gjør det mulig for meg å drive med alt jeg driver med, og akkurat nå er jeg utrolig takknemlig for at jeg ikke er alenemor.

Jeg er vandt til å jobbe minst ti timer hver dag både med kunder, nettbutikk, blogg og alt som følger med og Ørjan tusler med klesvask og kjører og henter og bringerfor jobben hans er jo å være kreativ og det klarer han utmerket å kombinere mens han syr puter under armene på meg. Vi trives veldig godt med denne ordningen, men denne uka som gressenke har jeg tidvis måtte parkere workoholikeren i meg for å være både husmor og mamma (mamma er jeg alltid da, bare ikke husmor).

Jeg tok Teddy til frisøren i dag (Botea Neuberggate) og jammen sovnet han mens han satt der. Hehe, jeg fikk ta han på ryggen hjem, tilfelle noen så et pakkesel gå over veien der så var det bare meg. Men når vi da kom hjem så lå det en overraskelse til meg i postkassa.

Husker du at jeg klagde over at alle BHene mine er blitt for små forige uke? Jeg gav Ørjan klar beskjed om å kjøpe undertøy i gave til meg når han var på reisefot og han har klart det!

Han må ha ringt hver eneste venninne av meg og seg for å søke råd, og her skøyt han blink. Helt siden Fotballfrue viste seg i sexy ammeundertøy hadde jeg det helt klart for meg; at neste gang jeg skal amme så skal-jeg-ha-fint-undertøy. Og når Tone Damli også viste frem sitt ble jeg bokstavelig talt grønn av misunnelse. Og her har gubben funnet frem til det lekreste, fresheste settet, som er uten spiler og likevel sitter som støpt. Og en natt BH uten sømmer, denne kommer jeg til å bruke MYE. 

Jeg hadde trodd at ammeundertøy var til når du ammer men det er jo nå jeg trenger nytt, og dette kan jeg vokse i også så timingen er jo perfekt. Nettsiden med undertøyet finner du forresten HER 

I kveld kommer Ørjan hjem fra Danmark og Masterchef, gjett ÉN gang hva jeg skal ha på meg da? 

 

Se og Hør

- MARKUS KAN GLEDE SEG

Tone Damli har investert i «superhot» amme-undertøy.

SEOGHØR.NO: I november kom den gledelige nyheten om at Tone Damli (25) og kjæresten Markus Foss (31) venter barnsammen.

Del med vennene dine

I løpet av våren får paret en liten datter, og de gleder seg begge til å bli foreldre.

– Formen er fin. Og ja, vi er veldig spente både Markus og jeg, sa popstjernen til Se og Hør tidligere denne måneden.

Tone ser ut til å kose seg med å mammaforberedelsene, og torsdag delte hun dette bildet av et lekkert sett med nyinnkjøpt undertøy med fansen.

 

 

- Yummy mummy! Her skal d ammast, og d i delikat puppeholdar! skrev hun under et bilde hun la ut på Instagram, før hun oppfordrer følgerene til å lese mer på bloggen hennes.

På tonedamli.blogg.no forteller sangfuglen at hun sjekker posten flere ganger om dagen fordi hun har bestilt så mye gøy til seg selv og sin ufødte datter.

«Eg kjøpe masse til ho minste fra HM, Kappahl, Zara og Cubus, men supplera med noken litt dyrara plagg. Syns det er gøy å mikse litt», står det.

«Til mor dukka det opp ein liten godtepose óg. Markus kan glede seg til tiden fram mot- og etter fødsel, for eg har nemlig investert i superhot ammeundertøy».

Tone sier videre at hun ikke har noe mål om å se ut som fotballfrue etter fødselen, men at hun likevel ønsker å se fresh ut - både for Markus sin skyld og seg selv.

Les hele Tones blogginnlegg her.

Den vordende moren la nylig ut klær til salgs for en billig penge på Bloppis.no.

- No har eg lagt ut masse kle fra skapet mitt på Bloppis, kjapp'an om du er keen!:), skrev hun på Instagram tidligere denne uken.

LES OGSÅ: - Det blir sikkert amming i pausene

 

SiDE2

 

TONE DAMLI: Den 25 år gamle artisten er klar for mammarollen og har termin i mai.
TONE DAMLI: Den 25 år gamle artisten er klar for mammarollen og har termin i mai. Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix / Instagram Tone Damli Aaberge)

- Her skal det ammes, og det i delikat puppeholder!

Men gravide Tone Damli har ikke noe mål å se ut som Fotballfrue etter fødselen.

(SIDE2:) I november i fjor ble det kjent at artist og «Idol»-dommer Tone Damli venter barn med kjæresten Markus Foss.

De to venter et lita jente i løpet av den kommende våren og gravide Tone er allerede i full gang med mammaforberedelsene.

- Jeg har investert i superhot ammeundertøy

«Eg sjekka sikkert posten 4 ganga om dagen for tiden, det fordi eg har bestilt så mykje gøy på nettet, både til meg og vetle kalkunen. Og jammen dukka det ikkje opp litt snadder i går og i dag. Eg kjøpe masse til ho minste fra HM, Kappahl, Zara og Cubus, men supplera med noken litt dyrara plagg. Syns det er gøy å mikse litt. Basicen er jo superfin fra billigkjedene!» skriver 25-åringen på bloggen sin der hun også har lagt ut bilde av en søt rosa kjola til den lille jentebabyen. 

DELER MED FANSEN: Tone Damli Aaberge la ut dette bildet på Instagram.

 

Instagram / Tone Damli Aaberge

Men det er ikke bare babyklær som står på shoppinglista til frøken Damli og ifølge den gravide sangfuglen kan kjæresten Markus glede seg til tiden både fram mot- og etter fødsel.

«Eg har nemlig invistert i superhot ammeundertøy. Har ikkje noken mål om å sjå ut som fotballfrue etter fødselen, men eg skal i allefall gjere mitt for å vere freshast mulig; for Markus, men aller mest for min eigen del! Når mor er fødeklar er det vår, og eg har store plana om å føle meg rakrygga og vårfresh. Litt nytt undertøy kan lett hjelpe på det», skriver Tone og viser frem et todelt sort undertøy med rosa detaljer både på bloggen og på Instagram. 

LES OGSÅ: Tone Damli blir samboer

Ammepauser

Til tross for at Tone er gravid har hun ingen planer om å ta seg fri fra jobben. Nylig ble det kjent at 25-åringen har takket ja til å være dommer i TV 2-programmet «Idol» for andre år på rad.

Men den vakre brunetten er forberedt på å måtte forlate dommerjobben i løpet av innspillingsperioden og har tidligere uttalt at det fort kan bli mulighet for amme-pauser når hun er tilbake i arbeid. 

BLIR FORELDRE FOR FØRSTE GANG: Markus Foss og Tone Damli venter en datter.

Thomas Winje ØijordNTB scanpix

 


Klikk.no/Foreldre.no
For deg og familien

BEST I TEST: Hot Milk får høyest poengsum av alle amme-bh-ene i testen.

© FOTO: Petter Berg

TEST AV AMME-BH-ER

Hot Milk

Hot Milk amme-bh

Best, men dyrest.

TERNINGKAST: 6

Pris: kr 549 hos Mammatrend

Størrelse: 70B til 95H (tilsvarer norsk K-cup)

Modell: Luminous

Kommentarer:

+ «Er dette en amme-bh? Wow, den var utrolig fin.»

+ «Bh-en er behagelig å ha på og har brede stropper som ikke gnager.»

+ «Bh-en har praktisk stoff som skjuler deler av brystet under amming.»

+ «Gir brystene et godt løft og fin fasong.»

+ «Hele seks hemper til å justere bryst/rygg-bredden.»

 

- «Må vaskes på 30 grader.»

Spesifikasjoner

Produsent  
Pris  

Konklusjon

Camilla:

Utseende: 6

Passform/komfort: 5

Brukervennlighet: 5

Ingvill:

Utseende: 6

Passform/komfort: 6

Brukervennlighet: 4

Susanne:

Utseende: 6

Passform/komfort: 5

Brukervennlighet: 6

Sammenlagt:

Utseende: 6

Passform/komfort: 5,3

Brukervennlighet: 5

Totalkarakter: 5,5

 

 

Tips til lekkert mammaundertøy

Sexy og praktisk undertøy til gravide og nybakte mødre.

torsdag 15. april 2010, kl.13:08

Etter et langt svangerskap og utfordrende fødsel føler man gjerne at kroppen ikke er i sin beste form.

Trening hjelper selvsagt, men å kunne ikle seg lekkert undertøy gir en etterlengtet følelse av luksus og velbehag - og selvtilliten vil garantert få et løft.

For hvem sa at praktisk mammaundertøy ikke også kan være sexy?

Bli inspirert

I bildegalleriet øverst finner du inspirasjon og tips til merker som fører praktiske, men glamorøse amme-bh-er og mammatruser.

Er du fortsatt i ammetåka? Her er alt du trenger å vite om amming

De fleste bildene er hentet fra de norske nettbutikkene Mammatrend.no, som fører prisvinnende merker som HOTmilk, Alles og Cake Lingerie, og Underverker.no, som blant annet selger undertøy fra Abecita, Alles og HOTmilk.

Sexy og sensuell

HOTmilk fra New Zealand har spesialisert seg på sexy undertøy for ammende og gravide, som skal "avsløre den sexy, sensuelle kvinnen" bak den kjærlige moren.

Det australske merket Cake Lingerie spesialiserer seg på å lage elegant "high fashion"-undertøy til bruk under graviditeten, samt glamorøse vintage-inspirerte amme-bh-er.

Shoppingtips

I tillegg tilbyr tyske Triumph, det polske undertøysmerket Alles, det svenske merket Abecita og canadiske Bravado! Designs sexy undertøy for nybakte mødre.

 

 Hegnar

 

Sexy mamma

Hvem var det som sa at "mammaklær" ikke kunne være sexy? - At det er et behov for mer raffinert undertøy er helt klart, sier Therese Riis.

Artikkel av: Stian Jacobsen | Stian Jacobsen (Hegnar.no - 23.10.08 13:53)

Det er ikke alt av "mammaklær" som er like lekkert. Høsten 2008 bestemte derfor Therese Riis seg for å starteMammatrend.no.

- Undertøyet på markedet generelt er som regel kjedelig, og det er viktigere at det er praktisk enn at det gir velvære. Det positive med undertøyet vårt, er at det i tillegg til å være praktisk, som ammeundertøy må være, også er pent og komfortabelt. Mammatrend.no tilbyr også et bredt utvalg av vanlig undertøy for kvinner. Vi har alt fra ordinært til mer ekslusivt undertøy, sier Riis til HegnarOnline.

- Dersom kunden ønsker det, pakker vi inn undertøyet i en flott gaveinnpakning. Dette vet menn å sette pris på. Dessuten selger vi gavekort i butikken. At det er et behov for mer raffinert undertøy for ammende kvinner er helt klart, og tilbakemeldingene fra våre kunder er svært positive, sier Riis.


Mammatrend.no har forøvrig rettigheter seg til flere undertøysserier i Norge, eksempelvis Alles, Gossard og Berlei. - Vår bestselger er "Celina"-settet som består av en lekker amme-bh og stringtruse. "Emma" og "Madeleine"-settene er også veldig populære, avslutter Riis.

 

Klikk.no

Sexy undertøy

Er du frustrert over at du bare finner kjedelige hvite eller svarte amme-bh-er i butikken?

Fortvil ikke! Vi forteller deg hvor du kan få tak i de sexy variantene.

Finn inspirasjon i bildegalleriet over.

Lekkert undertøy gir selvtillit

Selv om du akkurat har født og nå ammer, betyr ikke det at du på død og liv må ta på deg kjedelig undertøy. For hvorfor i all verden skulle du det?

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke