Mammatrend
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

KUNDEOMTALER

Dette var raskt levert, hjertelig tusen takk! Imponerende, har allerede skrytt av dere til flere.

Vennlig hilsen Hanne K., Oslo 

 

Tusen takk for rask hjelp og god service.

Mvh Rebekka, Langhus

 

Thank God der findes nogen som ikke tror livet er slut blot fordi man bliver mor (igen). Tak fordi I eksisterer med gode priser, SPORTS AMME BH'er, god kvalitet og lækkert lingerie.Thank God der findes nogen som ikke tror livet er slut blot fordi man bliver mor (igen). Tak fordi I eksisterer med gode priser, SPORTS AMME BH'er, god kvalitet og lækkert lingerie. Fin service - og tak for de ekstra trusser:) 

Mvh. fra Danmark!

 

Alle gode ting er tre! Endelig passet dem, så nå håper jeg de er like gode som de virket å være 😉 Igjen - tusen takk for glimrende service! Skal absolutt anbefale dere videre 😊

Veronica, Klæbu

 

Imponerende rask levering dere har, veldig fornøyd med det:)

Maria, Brønnøysund

 

Supert! Takk for god service fra ende til annen :)

Ann-Kristin, Lillestrøm

 

Tusen takk og tusen takk for god service :-D Gleder meg til den kommer og håper denne passer :)

Jenanette, Nedenes

  

Tusen takk for raskt og positivt svar. Jeg kommer definitivt til å benytte meg av dere dersom jeg trenger flere ammebher på et senere tidspunkt. Veldig god og ikke minst rask service.

Ragnhild, Slependen

 

Elsker denne bhen! Beste amme bhen (funker som vanlig bh også), sitter som et skudd og er en killer under alle klær :) ("Forever Yours" amme-BH fra Hotmilk)

Irene, Fornebu


Tusen takk for gaven som kom med bhen og takk for veldig hyggelig service :) Håper dere får en fantastisk sommer! 

Anette, Sortland

 

Jeg har aldri opplevd maken til fantastisk kundeservice! Jeg er målløs! Jeg anbefaler dere på det aller varmeste. Mammatrend er virkelig butikken man bør handle ammeklær hos om man ønsker rask levering og super kundeservice!

Mvh Kjersti, Oppdal

 

Må bare få sagt at dere har en fantastisk service. Kjapp levering og dere er flinke til å få registert returen kjappere enn de fleste...

Christine, Bergen

 

Tusen takk for flott service! Beste servicen jeg har fått hittil når jeg har handlet i en nettbutikk : ) Ha en flott helg!

Lisbeth, Nesbyen

 

Tusen takk! Dere har den beste kundeservicen! God Påske!

Camilla, Bergen

 

Supert! Tusen takk for rask og super kundebehandling! Dere er virkelig effektive! Her vil jeg handle mer! Ha en fin dag!

 Eline, Gol

 

Tusen takk! Må si jeg er veldig fornøyd med kundeservicen deres og den raskeste respons og leveringstiden jeg noen gang har vært borti. Tusen, tusen takk. Skal absolutt bestille mer fra dere og anbefale dere videre!

Mvh Marie, Namsos 

 

Må bare få lagt igjen litt ros!! Makan til rask behandlingstid tror jeg ikke jeg før har opplevd! Knallbra! Kommer uten tvil til å bestille igjen - og selvsagt anbefale siden til andre :) 

 Mvh Marit, Kaupanger

 

Hei, jeg fikk pakken med ammeBH allerede i dag! Veldig fornøyd med det, det var svært effektivt. Tusen takk for god service og flotte BHer, kommer til å anbefale dere videre!

Janne, Svartskog

 

Er veldig godt fornøyd med undertøyet fra You! Lingere, forresten :-) Og med servicen!

Hanna, Oslo

 

Det var veldig hyggelig! Og super kundeservice og hurtighet må jeg si. Skal anbefale dere videre til mine mammavenner;) 

God helg!

Marie, Florø

  

Takk for strålende service!! Aldri opplevd en nettbutikk som sender så raskt! Her skal jeg handle mer!

Mari Kristine, Oslo


Tusen takk :) BH sitter veldig godt på. Superfornøyd!! 

Susanne, Oslo

 

Takk for superrask tilbakemelding! :) Hurra for rask og god service! :)

 Anja, Løten 

 

Jøss! Tusen takk for det! Dere har en helt fantastisk kundeservice!! Har aldri vært borti lignende!! Helt utrolig! Jeg har ikke kjøpt noe, og enda er jeg superfornøyd med dere!! Jeg skal saumfare nettbutikken deres for å finne noe jeg kan kjøpe! Og kmr garantert til å anbefale dere videre! Takk igjen! Å ha en fortreffelig dag :)

Linda, Harstad

 

Tusen takk for rask levering! Helt topp: )

Kristin, Stavanger

 

Ville bare takke for fantastisk kundeservice! Fekk min nye ammebh idag, og eg er superfornøyd! Sitter som et skudd og er kjempe god å ha på! Ikkje minst er den utrolig fin! Mye finere enn på bildet. Har aldri hatt eller sett så fine amme'bh før! Men her var det så mye fint å velge mellom, i tillegg til godt utvalg av størrelser: ) Ser så fram te neste bh dukker opp i posten: ) Kommer til å anbefale dere til andre kjente: ) Igjen, tusen takk for en unik kundebehandling og superenkel retur: )

Elisabeth, Sauland

 

Tusen takk for super service, god hjelp og flotte produkter! Dere er rett og slett fantastiske! : )

Ane Camilla, Vesterøy


Tusen takk for godt utvalg, også i størrelser, rask levering og superbra service: )

Thale, Sørumsand

 

Jeg er veldig fornøyd: ) Varene kom raskt hjem og er av høy kvalitet. Det er enkelt å bytte. Den beste kundeservicen jeg har fått!

Louise, Oslo

 

I går fikk jeg den nye BH'en fra dere og den var helt perfekt.

Tusen takk for flott service.

Elin, Atløy

 

Takker igjen for eksemplarisk brukerstøtte!

Dere vet å ta vare på kundene deres! Godt nytt år til dere alle sammen!

Odd Terje, Vennesla

 

Tusen takk for imponerende rask levering i koselig innpakning:-)

Varene passet perfekt! Da vet jeg hvor jeg skal handle når jeg trenger påfyll.

Lina, Oslo

 

Thanks so much for such fast delivery and great products!

Looking forward to shopping with you again: )

Mary, Gjerdrum

 

Pakken lå så fint i postkassen min da jeg kom hjem idag. Produktene var bedre enn forventet, og jeg er som sist strålende fornøyd.

Sabrina, Oslo

 

Jeg anbefaler dere ofte til venninner. Spesielt for førstegangsfødende er det fint å få bestillingen rett hjem i postkassen, så fortsett med det : )

Ingvild, Oslo

 

Jeg er imponert over kundeservice til bedriften.

Lillian, Skien 

 

Tusen takk for superrask levering og kjempefine varer. Jeg er imponert over hurtigheten og anbefaler dere gjerne videre!

RTB, Stokmarknes

 

Tusen takk for meget god kundeservice! Jeg jobber selv innen kundeservice og jeg må si at dette imponerte meg:-) Ikke bare rask behandlingstid, men vennlig og imøtekommende. Mange kan lære av dere!! Takk skal du ha og ha en strålende dag!

Cathrine, Frogner

 

Takk for usedvanlig hyggelig og god service, det er sjeldent å få så god oppfølging og bli møtt med så stor vennlighet og hjelpsomhet som det dere har vist oss! 

Morten, Mo i Rana

 

Ville bare takke for at dere sendte avgårde undertøyet så raskt, idag lå det i postkassa og så langt er jeg bare kjempefornøyd :D

Takk for god service!

Agnetha, Tromsø

 

Tusen takk for super pysj og hyggelig oppfølging i forbindelse med bestillingen. 

Marit, Oslo

 

Vil bare takke for en flott handel:) 

Rask svar på spørsmål, gode og hyppige oppdateringer ang bestillingen, rask levering og god fornøydhetsgaranti som gjør en trygg når en handler her. Tusen takk:)

Renate, Bergen

 

Hej

Vill bara sæga tusen tack før fantastiska produkter ni sæljer, rask leverans och god service.

Monica, Asker

 

Fikk i dag bh nr 4 fra dere.. Og denne er også behagelig, flott kvalitet, gir utmerket støtte til brystene og ikke minst er den sååå fin!! Jeg har ofte problemer med å finne en bh som passer i butikken, og var derfor veldig skeptisk til å bestille på nett.. Kommer til å bruke de flotte amme bhene også etter ammetiden er over. Garantert!

Jeanette, Greåker

 

Takk for kjempeflotte BHer! Jeg er så imponert over at dere har lekre amme bh'er, det er SÅÅ mangelvare -og i tillegg har opp i store størrelser. For er det noe en nybakt mor trenger, så er det å føle seg litt vel under, og det gjør man ikke med ammebh'er i "bestemor stoff". Klem fra en rett og slett superlykkelig kunde;-)

Kristin, Hamar

 

Heisann, Fikk BHene på lørdag, og nå satt de som støpt! Er stålende fornøyd som eier av

det som må være de flotteste bhene jeg har hatt, og tenk at det er amme BHer også!

Tusen takk for super service!

 Lene, Arendal

 

Takk for rask oppfølging og hyggelig service i forbindelse med bursdagsgavekrisen jeg hadde. Kan varmt anbefales alle som er sent ute med bursdagsgaver eller trenger gavetips.

Georg, Kristiansand.

 

Tusen takk for super flott service, undertøyet kom jo så fort noe som var veldig gledlig! Og alt var så lekkert pakket noe som gjorde gleden enda større. Undertøyet var enda flottere en jeg hadde sett for meg og det satt perfekt.

Kine, Trondheim

 

Tusen takk for lekre produkter! Flott at også vi som skal amme kan få føle oss litt sexy og ikke bare som et matfat. Tusen takk for kjapp respons :-)

Kjersti, Trondheim

 

Ammetoppen satt som støpt og var veldig fin. Jeg syns det er veldig

stas nå med mitt fine nye undertøy som jeg føler meg veldig vel i. Tusen takk!

Henriette, Oslo

 

Varene kom idag og jeg er bare så utrolig fornøyd. Som en storbystet frøken er jeg ikke akkurat bortskjemt med lekre bh`er, som regel kjøper jeg helt enkle uten noe pynt på men disse var bare lekre. Og de passet perfekt! Tusen hjertelig takk! Jeg kommer tilbake og kjøper mer senere.

Line, Ålgård

 

Undertøyet fra Hot Milk er min absolutte favoritt. Jeg elsker behagelige, men sexy bher - og her får jeg alt i ett. Bhen gir god hold, selv uten spiler og kvaliteten er helt super. Flaks at dere startet opp akkurat da jeg fikk mitt første barn. Håper det blir flere... ;-)

Trine, Oslo

 

Jeg var så fornøyd med både varene og servicen, at jeg selvsagt valgte dere når jeg trengte en BH til :)

Anne, Trondheim

 

Jeg er veldig glad for all hjelpen jeg har fått, og for at du har vist enestående service. Jeg skal anbefale deg for alle kommende amme-venninner! 1000 takk igjen! 

Marica, Skogn 

 

Jeg synes kundebehandlingen deres er veldig god! Og jeg føler meg respektert og ivaretatt som kunde. Du/dere gjør en kjempe god jobb. Skal absolutt fortsette å bruke dere og anbefale dere videre.

Joanna, Oslo

 

Superdeilig å finne ett sted med større utvalg i mammaundertøy enn hva H&M og Triumph klarer å tilby! Har kjøpt inn tre forskjellige undertøyssett som jeg bruker hele tiden og er storfornøyd med! Det er hyggelig å føle seg delikat, spesielt med tanke på hvor mye man faktisk "flasher” seg i løpet av ammeperioden – jeg har anbefalt mammatrends produkter til alle mine venner!

Laurense, Oslo

 

Takk for rask behandling og god service, det er slikt som får kunder til å komme tilbake igjen 

Henrik, Trondheim

 

Takk for så rask tilbakemelding. Jeg fikk pakken allerede i dag, og alt passet kjempefint og var kjempeflott, så det skal jeg spre til videre til gravide og ammende venninner.

Nina, Jar

 

Har fått produktene, kjempefine ting! Bra at det er noen som har skjønt at det er stas å ha fint undertøy selv om man ammer. Digger også god service. Skal anbefale dere til alle mine gravide venninner.

Hilde, Oslo

 

Tusen takk for utrolig rask service, fikk pakken i dag og er super fornøyd med varene!!

Lill, Gol

 

Tusen takk for de nydelige produktene jeg fikk fra dere! Takk for god service.

Ida, Høvik

 

Tusen takk for hjelpen og for fantastisk tålmodighet. Jeg er utrolig takknemlig! Er kjempefornøyd med alle varene og spesielt kundeservicen. Klart man snakker varmt om dem som er så proffe og fantastiske!

Charlotte, Aksdal

 

Det er en fornøyelse å handle hos Mammatrend, med rask og veldig god service, for ikke å snakke om de nydelige produktene.

Rune, Narvik

 

Tusen takk for veldig rask leveranse! Varene var også veldig flotte 

Stine, Oslo

 

Pyjamasen er kjempelekker! Takk for god handel, har anbefalt dere til andre ammende.

Cecilie, Oslo

 

Må bare få si at dere har kjempebra service. Pakken kom raskt, bare et par dager etter at jeg bestilte.

Pål, Oslo

 

Knall! Tusen takk for flott service! Jeg skal anbefale dere til alle jeg kjenner.

Christian, Vinterbro

 

BHen er meget behagelig å ha på seg. Kjempefornøyd kunde 

Trine, Oslo

 

Tusen takk for god hjelp og kjempegod service. Kommer til å handle mer hos dere i fremtiden.

 

 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke